Vyšší moc

Vyšší moc

 

To, co nám hvězdy ukazují
je nade všechno pochopení
nelze jinak, než sklonit hlavu
a přijmout tuto vyšší pravdu

Jen odrážíme hvězdy svoje
co třpytí se tam nahoře
a ten, co to všechno řídí
odrazy světel dávno vidí

Autor vlnka, 23.04.2019
Přečteno 289x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková, šerý, BaZiNgA, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí