BRZDA

BRZDA

Anotace: Lyrická báseň

Zastavím se v nultém

čase. Jsem v té hnusotě

naprostý začátek. Vídám

se a však nepoznám, strůjce

tlaku vzpurný vůči strachu 

prý tak blízko, nekonečnému krachu.

 

Netlač nerozkopni se v houfu

minometů, granáty tu metu.

Rozčilen na plné obrátky, zatáhnu

za tu páku plnou strachu. Stálost tlukotu

srdce, tak prudce, až vyletí na pné obrátky.

 

Co se stalo, něco hrálo ale zrovna v tuto

chvíli to tak zarytě mlčí. Prší déšť tak to

snes, nevylej pozor dávej neprohrávej.

 

Proces nastal, nejdřív vstal potom ustlal.

Nemáš hlad dej si třeba, nekalé pochyby.

Jsou trochu pálivé ale jinak celkem žhavé. Jsou

i hravé plné žluté krve stejně tak, jako prchlivé.

 

Utíkej nemarni čas, moře plné řas, z očí krásných

žen. Odvržen, pokažen, stále pnutý odstrčený, levně

krutý. Jsi to ty co jsi najmutý na provedení něčí smrti.

Točí se o tobě filmy jsi líčen jako dobrý člověk, který jen někoho

zabíjí, no vždyť je to za peníze každý se přeci nějak živit 

musí. Bullshit, jsi hnusný psychopat Hollywood to je smrad,

fabrika na prachy. A já tě střelím do hlavy tak co jaké to je

býti obětí. Vždyť o nic nejde nic proti tobě jen to že jsi vrah,

odporný psychopat. Stoupá dým to je z tvého těla, budeš 

popel, tak se s tím jako opálená mrtvolo srovnej. 

Autor triceps, 09.06.2020
Přečteno 178x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí