Předání energií

Předání energií

Anotace: Vnímání energií. Jistě se s tím každý setkal.

Energie

Celý Tvůj život je o vnitřní síle a o tom, kdo ti ji předá, nebo vezme.

Může to být Afrodita, Buddha….a kdokoli, kdo Tě osloví

žena, muž která(ý) žije pro lásku a miluje Tě

a také další bytosti, které Tě obklopují a naplńují.

Ta energie koluje celým vesmírem

a zasáhne všechny, kteří si to přejí

A ZÁROVEŇ PŘEDÁVAJÍ.

 

Převtělení energií stává se pro Tebe životadárnou spokojeností bytí.

 

Autor Krahujec, 28.06.2020
Přečteno 186x
Tipy 9
Poslední tipující: Amiradi, Amonasr, šerý, Tomcat, Emily Říhová, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super vyjádření! :o)

28.06.2020 13:46:46 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí