Po zabijačkách

Po zabijačkách

jdeš a šoupáš nohama

o zem jako by byla

země rohožkou

přede dveřmi které ustupují

do věčnosti

 

až se zastavíš

ve dveřích od prázdného chlívku

 

jaký je tu klid

takový až bůh brání

 

kdyby bůh je…

 

před žádnými dveřmi není

lépe

 

a pak postrčíš závlačku a vida

i u těchto dveří je práh

 

ale proč

Autor Péter T., 26.07.2020
Přečteno 172x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková, Psavec, šerý, lawenderr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí