O (ne)spokojenosti a hledání

O (ne)spokojenosti a hledání

Anotace: Někdo se nechá vést, a někdo vláčet.

Již od dětství - v potřebách nalézáš podstatu svého bytí

a (ne)stálá pulzující cesta pro všechny stejně nastavena

přináší ti nedostatky a možné sny

po kterých toužíš a realizovat  se je snažíš.

 

Celý život hledáš cesty, které mnohdy navedou Tě na slepou ulici

a pak řekneš si : „ Co mě nezabije – to mě posílí“.

 

Osudovost svou můžeš změnit jen Ty.

Zaleží jen na Tobě, jakou cestou se vypravíš.

 

My jsme ti, na které jsme čekali.

 

 

Autor Krahujec, 02.08.2020
Přečteno 174x
Tipy 12
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Frr, ARNOKULT, Psavec, vlnka, Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, Amonasr, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čekáme, dokud nám to dojde :-)

03.08.2020 14:22:41 | vlnka

No něco změnit lze..a něco je už dané,
jen se naučit v těch situacích,
co nejlépe kráčet
..to už je TO, co my ovlivníme.
A do některých
..se možná i nedoSTanem. ;-)

02.08.2020 16:38:24 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí