Z VLAKU

Z VLAKU

Anotace: Pln láku, vězněn ve sklenici.

Domek z karet.
Parkúr zdechlin.
Znuděn k životu.
Běžíc do náhlého
šoku, blízkosti tvého.

Vystrčen z balkónu,
Mrakodrap odstrčen.
Do nebe, oslněn výstřelem.
Fanatik zrůdný, nebezpečný.
Schopen všeho, zastřelte ho.

Už letí, nezastavitelný už.
Valí se jako, zlá povodeň.
Odstrčený, od životní přízně.
Líně kope, do hlavy fašisty.

Hlava utržena na podruhé.
Stříká tu krev, vidím rudě.
Ruka zbavena nehtů, trudně.
Křičí bolestí, notně už znuděn.

Není už nic, jen ta železná tyč.
Špičatá vražená, do měkké hrudi.
Proražené tělo, srdce nakonec.
Vytáhni ho a křič, zemři a chcípni už.
Hnilobně páchni, na smetišti dějin.

 

Autor triceps, 28.08.2020
Přečteno 151x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Guldrun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekná, páči sa mi.:)

28.08.2020 23:56:08 | Guldrun

Díky za dojem a za návštěvu.

29.08.2020 13:57:48 | triceps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí