PENIS

PENIS

Anotace: Už nehraje, jen tenis.

Roztoč kolotoč.
Uzvedni pouto.
Rozvrstvi kámen.
Udeř silou tajemnou.
Utři si prsty jen ti visí.
Dolétl na samý začátek.

Kynu hlavou ku pozdravu.
Ze závitu vyloučena padá.
Válí se tu očima kroutí.
Vezmu palici očí zavřela.
Nechtěla vidět rozdrcení své.
Pole neorané plné krvavosti.

Kdo jsou hosti té jinakosti.
Prý to není pole nýbrž fronta.
Nač na život pohroužený skrze.
Střílí se tu lítají tu střepiny bez viny.
Létají tu lidé je jim divně tak i mrtvě.
Hraje tu hudba ponurá otvírá němé hroby.
Vyskočí pak dopadne už jinak složený.
Většinou mu něco chybí pozor padá čurák.
Jsou to nálety údů někomu asi chybí.
Bláto plné krve lidí rozložených trochu shnilích.

Autor triceps, 06.09.2020
Přečteno 142x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí