ZPŘÍTOMNĚLÝ

ZPŘÍTOMNĚLÝ

Anotace: Cesta vede, tam kam ji pošleš.

Zvuk potemněl
Světlo ztichlo
Člověk nesnášel
Opona zatažena
Klec plná rozbitých
těl. Krev je cítit jako
připomínka člověka.

Něco chtěl odvětil
nic neřekl. Huba nač
rozkopej na přízrak.
Utlumen na maximum
Řve tajnosti veřejné
Ubit tím zmrdem v modrém
Rozbitý svět nechci zde

Znuděný polobůh zve tě
Prostředníček náhle vztyčen
To tobě co jsi jako lidský patvar
Útvar netečný a tak moc zbytečný
Nevěř uším lidi jsou tak morálně blbý
Pitomý mozek jim je zbytečný odpoj hned
Nenastolené otázky v říši pokrytecké
Je prostoupena tímhle hnilobným prostorem

 

 

Autor triceps, 11.09.2020
Přečteno 144x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí