Přemítání

Přemítání

Anotace: Co bude, když nebude.

Jednou přetnem otěže svého osudu.
Vyvlečem se z pout a budem volní.
Až ztratíme chuť na život ve studu.
Budem myslet na sebe, ne svět okolní.
Moci volně dýchat
a nehledat za každým rohem vrahy.
Chodit bez hanby a strachu
neřešit zda neumřem hlady.
Mít jeden druhého
a zapomenout, co kdysi bylo
Večer chodit spát, ráno se probouzet,
to by se nám líbilo
Vše jsou to jenom sny, sny o pozlátku.
Kdo sejde jednou z cesty
nemá možnost jít ji od začátku.
Autor Eru Alonnar, 05.10.2020
Přečteno 184x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Guldrun, Akrij8, Donne, Pittoresque, Psavec, Emily Říhová, ARNOKULT, Vivien, praetorian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jsem si díky tvé básni zapřemítala taky Eru, jak píšeš, není cesty zpět, holt růst někdy bolí ..

05.10.2020 17:08:07 | Vivien

Je fajn v klidu si sednout a popřemýšlet jak dál....i když to někdy dost bolí

07.10.2020 08:02:09 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí