TITUL

TITUL

Anotace: Skvrna uloupnuta nultá.

Hlas z přítmí
Důvtip horlivý
Proč je život protivný
Chlap úpěnlivě chroptící
Důvtip poukázán dle hle
Snůška keců v kleci tehdy
A potom zbude jen atom
Drogy nebo schody
Krutost svalila se lázeň krve
Jsem sám odevzdám se plně
Skok neznámých slov

Kruh uzavřen
Pravdivá lež
Stesk těsně uprostřed
Lev co sekl tlapou
Hněv v louži krutosti
Svět nikoho nešetří
Bytost či jen tvor
Zvon bez srdce
Člověk bez mozku
Rozkrojený stín
Nuže co teď zmůže

Nezvaný host
Tu příští máš v puse
Chcípneš tiše
Zvuk všech sirén
Plachá oběť snů
Člověka jen půl
Skok do neznáma
Rána temná zrada
Pistole rázná odpověď
Do očí smrti hleď
Uteč prostorem zejícím
Eskalátor neživý shon
Padá skládá
Zorné pole
Metro v touze jezdit pouze
Zasuň pouze v touze
Řekla ano příští ráno
Pozván odevzdán nuže
Mrdat zase píču může

 

Autor triceps, 10.10.2020
Přečteno 125x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí