VĚC

VĚC

Anotace: Cesta bez konce začíná.

Mrak vzal ho svrab
Řinčí okovy mstitelů
Okraj na výspě zbloudilé
Nelkej zavři oči
Rozkroč se nad nesnesitelností nocí
Proč to slovo zase zní
Bdí nad pokorou
Nebesa otevřela brány své
Jsi zván

Proč nezní ta píseň okoralá
Kdo jsi zníš jako zrada
Dům podepsán mordem
Sním sen celiství
Kdo jsi ty co liješ do prázdnoty oheň
Hraj si ty hry usmolené
Zákruty znetvořené
Dusivý pocit na hrudi
Srdce oklamané lenivě
Na okraj zmatenosti zní jen ta píseň zavržená

Zvěst vrátila se z cest
Plna prožitých útrap
Poprav marnivosti
Kosti jen ty zbyli
Dumám odhozen zuřivostí
Zaklínám tebe
Vyvracím stromy
Nevyhnutelná sonda zřeknutá
Lež ukojená svíjí se v extázi

Znetvořen podle letokruhů
Stín volitelné bludné skomírání
Jen tam visí a nic nevypoví
Vydlabané oči vidí cize
Zvol si temnotu či peklo
Vytržena stránka z vědění světa
Kolébající se panika zurčící
Plamen zasazen v duši mlčí tesknotou
Jen to poslední co neuslyšíš mihotavě
Zle je ve mně v tobě i v tisících nádob pokoření

 

 

Autor triceps, 26.10.2020
Přečteno 146x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí