Jak zbytečná byla hlava Jana Křtitele.

Jak zbytečná byla hlava Jana Křtitele.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.

Jak zbytečná byla
hlava Jana Křtitele?

Morálka občas nefunguje.
Jak zbytečné jsou slova,
když není naděje.

Prázdnota letí.
Duše jen žaluje.

A hra na smrt
je nevkusná.

Krev proudí po talíři.
Věří i nevěřící.

Za laskavou lžící
jdeme a prosíme,
ať jsme, jací jsme.

Tak už se milujme!
Autor mkinka, 19.12.2020
Přečteno 126x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, ARNOKULT, WWW, jenommarie, Dejvis, Frr, Jeněcovevzduchukrásného, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí