Zachování vyváženosti

Zachování vyváženosti

Anotace: Vždy , v průběhu historie nastal určitý zlom, kdy přišlo soužení a problémy. Není čemu se divit, proč tak radikální a celosvětový nastal právě nyní.

 

Prý v onom období

nastal šílený blahobyt

- lidé se začali přemnožovat

 a celou planetu zamořovat.

 

Drtivé a chtivé většiny

konzumního společenství

 tolik jedů, odpadků vyráběly

 a nepotřebných věcí

 

AŽ SE TO VYMKLO KONTROLE.

 

Umírali i živočichové žijící

velmi hluboko v říši vodní

Tehdy pluly oceány

plastové ostrovy,

mýtily se, vytěžovaly… celé pralesy

a některé druhy zde žijící

-díky člověku navěky vymizely.

 

A TAK SE PŘÍRODA OBRÁTILA PROTI NÁM

- nastolila svá pravidla

 A všichni bohové skromně a s úctou zatleskali

pro vyváženost obyvatel této planety.

 

Autor Krahujec, 22.01.2021
Přečteno 129x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Kubíno, šerý, Psavec, Akrij8, Amonasr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré zamyšlení, co nám tím Bůh chce naznačit.
No, on s námi už spíš třese, ale i tak nám to nedochází.

23.01.2021 01:58:27 | Z nitra

On zase tak radikální není... alespoň aby vyrovnal síly
neříkám 2 000 000 obětí je velké číslo ale přírodu nespasí

22.01.2021 22:50:41 | Clown

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí