Kousek od návsi

Kousek od návsi

 
 
 
 
Moudrý stařešina se ptá
Kam teď  jdeš?
Mladík odpoví
Nikam, tady je to super
 
Bílý vous drbe si stařec
Ale musíš kráčet stále vpřed, jinak nenabydeš spokojenosti
Mladík s rukama v kapsách
Nikam chodit nechci, ani dozadu ani dopředu
S váma je prdel
 
Holi zvedá k nebi děd
Musíš vědět, kam se ubírá tvá cesta, synku
Mladík zakvílí
Co bych musel? Jdu, kam se mi zachce
 
S hrdlem staženým strachy o budoucnost mladých
kmet plíží se pryč
 
Týpek si sedne na lavičku, vytáhne retko
počne se smát vlastní blbosti
zase doma nechal zapalovač
 
já pitomec, já vůl zbrklá
 
Stařec se ještě jednou otáčí
naposledy zavrtí hlavou
dej ať ruka boží
bdí nad mladou cháskou
 
Stejně zvláštní figurka tenhle dědek
no nic
jdu k rákosce pro zapík
Autor OpilyJohn, 20.02.2021
Přečteno 134x
Tipy 6
Poslední tipující: kudlankaW, mkinka, Amonasr, Romana Šamanka Ladyloba, vůně mraků
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí