SLOT

SLOT

Anotace: RD

Kašli na to co tě neustále zvrací.
Najdi si cestu skrze, organismus, nevděčný
Mechanismus selhal velmi brzy, usni už
Už to bude brzy, život nosí samý hnusy.
Letí že by letecký den, než zastaví tě zem.

Počin nebo zločin letí, nezastavíš.
Padnul na zem jako cvok, umanutý.
Díra v cestě dlouhé, našel si cestu, couvne.
Břicho jo prý to bolí, střeva vyhřeznutá, poví.
Do útoku máš prý jít, šel jsi zem tě vstřebá, třeba.

Šach i mat tajná závrať, vrať mi šat odvrať zrak.
Šel cestou posetou letmým závratným údělem.
Neuniká nemá sil, kde je to slovo už vypuštěné.
Břemeno na ramenou nosím, padám zvolna nicotně.
Kolikrát musí člověk padnout na dno, aby se dokázal
zvednout nebo zhebnout, prostě chcípat strojeně a tiše.
Píše cestu už poznanou, naposled ohlédl se ví to, že.
Zázraky se nedějí ani dnes nebo v pondělí zahraj zdechlinu, už. Zkrocen v řetězech unesen potom mučen, o právech prý poučen. Každou vteřinu někdo umře, prostě už nezní. Černý šat vzal si had, ty si taky vezmi a jdi hrdě už jsi na řadě, hrdě zdechni. 

 

 

 

Autor triceps, 09.03.2021
Přečteno 102x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, OpilyJohn, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí