Povaleči dávnověku

Povaleči dávnověku

Anotace: Xxx

Do ruky vzal jsem si deku,
a jak povaleči dávnověku,
rozložil jí na trávu,
rozjímaje, zda-li jsem v právu či neprávu.

Rozjímaje o svém bytí,
o životě a soužití,
o své cestě osudu,
zda v tomto životě ještě pobudu.

Myšlenky v hlavě se mi náhle honí,
zda-li jsem tu,či ne právě pro ní,
zda-li náklonnost její získám,
nad tím vším v nitru si teď stýskám.

Pochyby hlodají mou mysl,
zda- li to vše vůbec dává smysl,
zda-li nejsem odsouzen k samotě,
bez lásky,citu a k osobní nahotě.

Autor Jdarks, 21.05.2021
Přečteno 115x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, Samta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pochyby cloumají myslí všech,
napovrch dere se smutku vzdech,
snad jen občas, kdož pak to ví?
Na to láskyplné srdce odpoví...
Krásný večer, Jdarksi :)

25.05.2021 23:00:08 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí