ZLOBA SNŮ

ZLOBA SNŮ

 

Jen ticho v tůni myšlenek

nekonečna hvězd

svým mírem musí zničit vztek

na konci běsů cest

 

Prastaré stíny poselství –

obrazy z neznáma

svou pravdu v stínu nevěští

i slova spoutaná

 

Do nekonečna mlčí svět

zaprodán ve slovech

ve stínu zamlčených vět

falešných bohů snech

 

Autor ARNOKULT, 17.12.2021
Přečteno 163x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Krahujec, Pittoresque, Vivien, Amonasr, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborná, vždy když nahlédnu, přijdu znovu.

03.02.2022 08:02:27 | Pittoresque

Hluboké myšlenky to jsou, líbí se mi .)

17.12.2021 12:48:16 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí