Smysl života ve variacích

Smysl života ve variacích

Anotace: dívkám i ženám, krásným uvnitř i vně

Může mít mnoho podob 

být úbělem bělásků

 

V chlapci co myslí na Stázku

 

Může mít tak mnoho forem

být citem skrytým v oblázku

 

Může znít v hrdelním zpěvu

roztoužených konipásků

 

Často se vytrácí ze svazků

manželských i mimo ně

 

Ti co v parku krmí holuby 

roní slzy nad alby obrázků

 

Také oni vzpomínají na .....

 

Povrchní ji nacházejí

v Moulin Rouge v desítkách podvazků

 

Kristus s ní na nás pohlíží

hleděl i tenkrát na kříži

 

Nač dával jsem Vám otázku?

 

Ach ano - přeci na l...

 

Autor kudlankaW, 05.02.2022
Přečteno 149x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Sonador, Iva Husárková, Amonasr, Psavec, mkinka, Kan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Otázka možná zbytečná,
však o to krásnější,
odpověď každý jistě zná,
co v životě je vzácnější...
Krásnou neděli, Márty :)

06.02.2022 15:46:02 | Emily Říhová

Děkuji Em drahoušku pro své blízké na druhém konci štádu

06.02.2022 16:14:08 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí