Přítel

Přítel

Při zkoumání svých dlaní,
všimni si malé odbočky u čáry života,
není to zklamání - symbol, že přichází temnota.

Jediné, co máš si z toho vzít,
tvá cesta není vždy rovná - do nebe,
kdykoliv sejdeš, jsem tu pro Tebe.
Autor Muff, 05.04.2022
Přečteno 154x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Fialový metal, Frr, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí