SOUKOLÍ

SOUKOLÍ

Anotace: Lyrická báseň

 

Spláchnutý usoužený nostalgicky kohorentní

Vysící za rohy své jednoznačné umělé svědomitosti

Sny nosící v kapse jež děravá jest padající nutně zbrkle

Už není nic jen stín sledující ten předešlý hledající tebe

 

Co se stalo vedle tebe teď prý mnoho z mnoha věcí

Upadl nechcce vstát i nadále se vzestupně propadá

Maso od kostí ztrácí návaznost kůže dělá co jen zmůže nuže

Výstřel jenž zastavil se v čase a někomu i v těle hle kde je

 

Slza ukápla na zem leží tam jako pitomost notoricky vlhká

Noci pocity ospalosti tlukot srdce slyším ho tak hrůzně prudce

Jako by chtělo mně opustit najít si jiný cíl své budoucí pitoresknosti

Pocity vepsané rozsápané v tvář tvé nejednoznačné jednoduchosti a tak k uzoufání 

mdlé.

 

 

 

 

Autor retarda, 08.01.2023
Přečteno 160x
Tipy 10
Poslední tipující: šerý, Fialový metal, Psavec, Stanislav32, mkinka, Sonador, Bufik, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nedělní chvilka filosofie pro každého :-)))

08.01.2023 17:24:50 | kozorožka

filosofie vysící? Asi nějaký materiální retardismus;)

08.01.2023 18:05:35 | stormeater

našla jsem si své... máš osobitý styl a jdeš na dřeň*

08.01.2023 16:34:57 | Sonador

Díky, vím že neoslovím široké publikum, o to víc si vážím tvých slov.

13.02.2023 20:06:35 | retarda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí