Abstraktní kritika

Abstraktní kritika

Pohleďte do mého nitra
Pálí mě, co bylo zítra
Uvidíš tam
Zdá se krásná
Bolest která
Budí ze sna
Rychle zdrhá bolu dýka
Je ten, jehož se to týká
Nechce cítit žádnou vinu
Svědomí dá za zmrzlinu
V perleti s duhovou září
Bolest mívá stovky tváří
Neuvidíš
Bolest jistě
Zabrání ti
Vidět čistě
Zakážou ti vidět barvy
Čerstvé masožravé larvy
Toho by ses nenadál
Neboť to je ideál
Autor Tritvaetna, 04.02.2023
Přečteno 177x
Tipy 11
Poslední tipující: janet_desp, Sonador, Frr, Fialový metal, Kan, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké verše.

04.02.2023 21:10:49 | Václav

Děkuji :)

05.02.2023 18:07:06 | Tritvaetna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí