Na loži ze svých snů

Na loži ze svých snů

Na loži ze svých snů
leží neznámý
hlubokým spí spánkem
však zaspal svítání

Já šla náhodou kolem
A přišla k loži blíž
Uzřela tu krásnou duši
A sklonila se níž

Vstávej duše krásná
pojď hledat svůj cíl
Sen není ten důvod
proč ses narodil

Však s hůry přišel hlas
Tiše varující
Že nejtěžší je hřích
Budit duše spící

I duše která tiše spí
Jak plod života zraje
I ona najde cestu svou
Do vysněného ráje

Autor kozorožka, 03.03.2023
Přečteno 133x
Tipy 18
Poslední tipující: BArBArKO, Fialový metal, Marten, Sonador, Iva Husárková, Kan, kudlankaW, Bufik, Stanislav32, khalim lamshi, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí