Nový den...

Nový den...

Anotace: ... tak pojďme

Slunce stoupá nad hroty střech
mám nohy od rosy a hluboce dýchám
den se probouzí a cítím v buňkách těla, všech
to, co píše Holan, Seifert, co občas slýchám...

že každý den nese nové
každé ráno, další šance
jako když napřáhneš dlaně, holé
jako když založíš účet v bance.

Tak přijmi i ten déšť, krátkou přeháňku
stačí, že žiješ, jseš
a otevři pozvánku
ať za novým dnem, naplno jdeš...
Autor Nazgulll, 16.04.2023
Přečteno 123x
Tipy 15
Poslední tipující: Misha, Lioness, kozorožka, Marťas9, Fialový metal, Vivien, šerý, Sonador, Psavec, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak jdem!;)

16.04.2023 22:45:52 | Sonador

Hodně líbí.

16.04.2023 21:38:11 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí