Na střepině snu

Na střepině snu

Mé plachetnice matný hřbet

místo proudů břehy ovíván,

plavu na mělčině

strmým pádem rovnou ulicí,

zvědavost místo víček

listí místo hvězd.

Pak stěžně tají na úplňku,

tajemství otoky bolů smývá,

plavu na střepině snu,

co začíná, když se rozednívá.

Autor Caliéry, 30.04.2023
Přečteno 130x
Tipy 14
Poslední tipující: šerý, Lexi, Psavec, Amonasr, mkinka, Stanislav32, Sonador, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně pěkné.

30.04.2023 20:39:45 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí