Kruh času

Kruh času

Vznáší se nade mnou pocit mlhy

vznáší se jako sítě pavoučí

život si vytváří vlastní kruhy

zítřek však je už zas včerejší.

 

Na dvorku venku hrají si děti

v kalužích slz nebeských

možná jim je kolem pěti

zatím je slyšet dětský smích.

 

Za pár let kaluž přeskočí 

budou se zajímat o sebe

slastně si dívat do očí

a s láskou hledět na nebe.

 

O pár let později budou mít děti

které se v čase narodí

a jejich dědové budou už kmeti

kteří  dost často jen marodí.

 

Čas je jen divná veličina

co nelze vrátit či zastavit

položím hlavu do tvého klína

kde mohu zemřít či se narodit.

Autor Ďábel sám, 26.09.2023
Přečteno 73x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, IronDodo, Psavec, cappuccinogirl, martinaV, Marťas9, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Variabilita ženského klína je wow :-)

26.09.2023 09:53:53 | cappuccinogirl

jj tam se dějí věci

26.09.2023 11:07:12 | Ďábel sám

čas je neúprosný...krásná báseň...

26.09.2023 07:20:01 | o3_gambit

Jé, moc se ti povedla, palec nahoru

26.09.2023 06:54:03 | Marťas9

díky Marťas

26.09.2023 09:05:23 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí