Životní realita

Životní realita

Jsme dřinou v rukou mocných pánů
ze svobodou v útrobách
když probouzíme se tu k ránu
už do nás ze zpráv sypou strach
stereotyp všednosti nás moří
až vyhasneme na uhel
čekáme na nějakou bouři
nebo na nový úděl?
...ale svět se jen pootočí
a co se zrodilo umírá
stejně jak odvaha v našich očích,
když roků stále přibývá
a pak někdy z čista jasna
nás Smrt silně obejme
spravedlivá a k tomu krásná
kterou nic moc nedojme.

 

 

Autor Ďábel sám, 28.09.2023
Přečteno 95x
Tipy 14
Poslední tipující: Marťas9, IronDodo, CULIKATÁ, Marten, Psavec, martinaV, Žluťák, mkinka, Anfádis, Kaňka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No před ní nikdo jednou neutečeme, to je jisté..

28.09.2023 15:58:14 | CULIKATÁ

Silné

28.09.2023 07:37:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí