Láska

Láska

Byla jsem Tvá
Kousala jsem Tě do prstů
Když jsi mě otvíral
Křičela jsem Ti do nehtů
Když jsi mi zvrátil myšlenky do klína
Nevím, kde byla hranice světa
Vstávala jsem, tělo od hlíny
Lehala si na Tebe
Naše těla pištěla jak novorozeně
hozené do světla
V ústech jsi měl vystavené sliby
Přibíjela jsem se k nim
Tolik hřebů
Roztažená ústa
objímají bránici
Blány mezi prsty
Plavu
Vlasy pod hladinou
Teču
Pomalými kroky
Co by tak ještě řekla láska
Autor Ophelia81, 10.12.2023
Přečteno 125x
Tipy 34
Poslední tipující: BArBArKO, Jiří I.Zahradník, Sonador, Fialový metal, Jan Kacíř, Marťas9, nehledaná, IronDodo, jitoush, Frr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já to tušil. Ty básně o řece a teď ty blány mezi prsty. Kolik už máš dušiček?

17.12.2023 17:11:18 | Jiří I.Zahradník

Odhalena ;)

17.12.2023 19:00:45 | Ophelia81

Líbí a velmi dobře napsáno.

10.12.2023 09:51:24 | mkinka

Děkuji Ti *

10.12.2023 15:04:53 | Ophelia81

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí