- básník naší doby -

- básník naší doby -

 

  - básník naší doby -

 

jsem básníkem pouhým jen
je-li noc či den


i tak slova za slovem skládám

větu za větou
sloku za slokou
verš za veršem


jsem básník

poezii skládám

 

 

 

Spisovatel Akras

Autor Akras, 27.12.2023
Přečteno 123x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...na básníkovi nezáleží, toho nečteme...;-)...jenom na slovech...

27.12.2023 18:11:45 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí