- Vše odvane čas -

- Vše odvane čas -

 

Vše odvane čas

 

vše odvane čas
postupem času zas a zas,

vše odvane čas
ví to každý znás

čas je neúprosný,
čas určuje vše

čas je neúprosný,
čas je stálý, neměný

alespoň na naší Zemi,
ve vesmíru je jiný

ve vesmíru je jiný
zcela jiný, zcela jiný

 

Spisovatel Akras

Autor Akras, 12.01.2024
Přečteno 74x
Tipy 6
Poslední tipující: BArBArKO, Psavec, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za pěkný komentář.

12.01.2024 17:34:29 | Akras

Rádo se stalo.

12.01.2024 17:45:21 | mkinka

Milé čtení.

12.01.2024 17:21:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí