Rod

Rod

Znám Tě, ty divná za mým zrcadlem
Vytrhnu si vlas za každé "umřela jsem"
Ale nikdy doopravdy nevzpomínám
jak čistá jsi bez masa člověčiny
Nepokoušej mě
Ráda Tě držím na zátylku
abych dýchala chlad
červenou stuhou po tváři
Každý se rád dívá
když se svlékáš
ale nikdo přímo do očí
když si vytrhneš poslední kus
a hodíš ho věčnosti
abych se vrátila
zjizvená hlínou svých předků
Autor Ophelia81, 24.01.2024
Přečteno 75x
Tipy 31
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Acortai, IronDodo, RadekČ, Anfádis, Rafinka, Lesní žínka, jort1, lawenderr, Kan, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je brutální sebezpyt.

24.01.2024 09:59:54 | Jan Kacíř

Upřímně až na dno... bývá brutální...

24.01.2024 16:19:55 | Ophelia81

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí