Nevlastní

Nevlastní

Podšíváme se cizím člověkem. Neopálený hrot
jehly rozbíhá dýchavičné srdce. Vzpomínky
po něžných tlapkách procházející stydnoucím
krvácením, schvácené vlastní přepjatostí.
Zabsurdovaní ke směšnosti visíme na chvostu
lásky a kokrháme do zemdlení.
Co by asi tak ještě bylo pravdivé?
Nevěřím vlastním chlupům, přísahají na mé
tělo, ale já ho neznám, nepostihuji ho
a nevyslovuji.
Nalič mi hranici, prosím, přepadávám přes
vlastní okraje a nevím, jak se zasytit...
Autor Ophelia81, 22.03.2024
Přečteno 81x
Tipy 36
Poslední tipující: enigman, Sonador, nehledaná, Jan Kacíř, IronDodo, jort1, Iness, Anfádis, Kan, Chane, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hladce obratce...

28.03.2024 09:05:46 | enigman

... a co za vzor z toho bude...

28.03.2024 12:33:04 | Ophelia81

To je brutální až brunátním.

25.03.2024 07:57:15 | Jan Kacíř

Zajímavý básnický efekt. Díky! :)

25.03.2024 08:40:48 | Ophelia81

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí