Malá Lotte

Malá Lotte

Anotace: aneb středověký dialog :-)

Lotte Lotte
ach jakpak se ti žije
domovem tvým sama zem
a nebe široširé
usínáš kde zrovna složíš hlavu
najíš se když zalíbíš se davu
s modlitbou na rtech na slámě líháš
za černý chlebík hraješ a zpíváš
Lotte Lotte
tak jakpak se ti žije

Milý pane
dobře ó dobře je mi
já domov svůj mám všude
na krásné Boží zemi
pod peřím prachovým spát neumím
tak přikrývám se čistým svědomím
a skrovný chléb svůj neměnila bych
vždyť víc je rozdávat radost a smích
milý pane
dobře ó dobře je mi

Autor Cipori, 25.03.2016
Přečteno 697x
Tipy 9
Poslední tipující: Bánší, Dis-Con-Nect-Ted, jitoush, Móny, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné

28.04.2016 22:46:30 | Dis-Con-Nect-Ted

...Hezky to na mě dýchlo......Ji./úsměv/

25.03.2016 21:07:53 | jitoush

To je dobře. :-)

25.03.2016 22:39:35 | Cipori

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí