Pražské jaro

Pražské jaro

Anotace: Vzpomínka na rok ''68''

Do Prahy vtrhly sovětské tanky
okupace jest v plném proudu
V rudém Právu černobílé stránky
Jako vzpomínka na rodnou hroudu

Kolem chodí bolševická armáda
se zbraněmi okolo pasu
po těle stéká hustá marmeláda
hluboko až k živému masu

Početný lid na tanky mává
ty však jedou mlčky dále
má vlast nezůstane zdráva
Toho dne měla Praha namále
Autor Petr27, 21.08.2016
Přečteno 491x
Tipy 1
Poslední tipující: Alik918
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úchvatné....ST.

03.07.2017 22:04:58 | Húrin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí