bylo mi patnáct roků

bylo mi patnáct roků

Anotace: ---------

když lámalo se tenkrát století

mou duši zabíjelo prokletí

jako dívku bosou a prostovlasou

ďábel tlačil do ohnivé pece

pokorná a trpělivá v utrpení

brala jsem své hříšné touhy

jako zkoušku v pokušení


já nechovala nikdy lásku k světu

veřejně a statečně vyznávala svojí víru

bylo mi patnáct, když led prasknul

ach Bože, jak já byla blažená


Výsledek obrázku pro 1900

Autor Akyš, 29.09.2017
Přečteno 544x
Tipy 15
Poslední tipující: mouseova, Jort, Iva Husárková, Philogyny1, Amonasr, piťura, Ruda Štola, KeepTheFlameBurning, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí