Smrt

Smrt

Anotace: Ani nevím, co sem napsat, ale když to ohodnotíte, budu vděčná.

Smrt

Být či nebýt,
toť otázka,
zemřít či žít,
no smrt není procházka.

Jak jednou si zvolíš,
již namůžeš jít zpět,
možná to nevíš,
ni za celý svět.

Jde o cestu jednosměrnou,
v protisměru nelze jít,
k životu se nikdo z ní
nesmí více navrátit.

Vol si proto dobře,
kterou z cest chceš jít,
neb když už jednou půjdeš,
druhá může se ti zalíbit!

Autor E., 15.08.2007
Přečteno 461x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí