Člověk jenom miluje

Člověk jenom miluje

Anotace: Kdyby nebyl ďábel, člověk by byl anděl Neměl by zlost, smutek ani pýchu...

^^^^^^^^^^^#^#^^^^^^#^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^#^##^^^^##^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^#^^^##^##^^^^##^##^^^^^^^^^^^
^^^^^#^^^^##^^##^^###^^##^^^#^^^^^^
^^^^^#^^^##^^^##^^###^^###^^##^^^^^
^^^^###^^##^^^##^^^##^^^##^^##^#^^^
^^#^####^#######^^^###^###^###^#^^^
^^#^^###^^######^^########^###^#^^^
^##^^###^^###############^^###^###^
^###^###^#####################^###^
###^^#########################^####
###################################
##################################^
##################################^
^#################################^
^#####^^^^##############^^^^^#####^
^######^^^^^^########^^^^^^^^#####^
^^#######^^^^^^####^^^^^^^^######^^
^^^^#######^^^^####^^^#########^^^^
^^^^^^##########^^##########^^^^^^^
^^^^^^^^^^#####^^^^######^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^#####^^^^######^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^#################^^^^^^^^^
^^^^^^^^##################^^^^^^^^^
^^^^^^^^^##^###^###^###^#^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^#^^^^#^^###^^#^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Ďáblové nemají srdce, nemají ani city
Píší lživé balady, povídky a mýty
O tom jak lidé zabíjí
A andělé jim to promíjí
Všechny hříchy méme však díky ďáblovi!
Kteří na to mají určené osnovy
Lidem nevěří a proklínají je
Za nic však! Člověk jenom miluje
Autor wigi.sama, 19.08.2007
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí