Ďáblův syn

Ďáblův syn

Anotace: taky pujde brzo pryč někde jsem to vyštrachala tak to sem na chvíli dám je to psaný někdy koncem školního roku

Na tvůj povel vítr přestal vát
a sny už se nikdy nebudou zdát
Polibek hrůzy na rozpálený ret
vtiskne ti On sám a bude jak med
V hlavě myšlenka zlá vztane
a nenávist v srdci Ti vzplane
Vzpomeň si na matku svou
a život její je jen a jen tvou hrou
Máš v očích hněv
a v žilách tvých již nekoluje krev
Existence tvá je jen metaforou života
a o tvůj krk hraje se s ďáblem ruleta
Milenka tvá ať černý šat má
a z černých růží svatební kytici jímá
už nemáš chuť na světě bít
a pod hlínou přeješ si hnít
Krkavci nad tvou hlavou sídlí
a antikrist v Tvém srdci bydlí
Jsi poslední dobou ponocný
a všichni věří že nejsi nemocný
Jsem váš budoucí král
ten co o osud váš karty hrál
tělo z ledu a srdce z kamene
a všechno dobré jednou pomine
Autor galadriela, 04.10.2007
Přečteno 854x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Skvělá myšlenka, ale občas mi tam pokulhává rým a máš tam gramatický chyby a nemáš čárky vztane=vstane antikrist=Antikrist ten co o osud váš karty hrál=ten, co o osud váš karty hrál

Jinak je to opravdu hezky vylíčená depka a dobrej nápad...

07.10.2007 21:30:00 | Dimi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí