Zoufalství

Zoufalství

Anotace: Básně (jestli těm textům můžu tak říkat), které tu vidíte jsem napsala (aspoň jsem se o to snažila) před pár lety.

Přišla jsem sem z dobré vůle,
proč mě zatracujete?

Zmiz, čarodějnice, táhni!
Nikdo tě tu nepotřebuje!

Cožpak nepoznáte dobrého člověka?

Upalte ji, nevěřící!

Cožpak mi nikdo nepomůže?

Chyťte ji!

Svazují mladou dívku,
hrubě vlečou k hranici.
Pochodně připravené,
na polena vhozené.

Varuji vás! Chci vám pomoci!

Slova zamlčí oheň,
křik zadusí dým.

Druhý den byl,
každý ve vesnici mrtev.
Autor zejzen, 25.10.2007
Přečteno 424x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí