Slepá láska

Slepá láska

Byla jsem mladá,
spokojená se životem,
našla jsem si milého,
povila mu dítě.

Najednou začali mizet lidi,
záhadným způsobem,
po nich zůstali jen,
krvavé stopy.

Můj manžel začal se zamykat,
neviděla jsem však nic podezřelého,
jeho dlouhé cesty,
prý jen obchodní jsou.

Nevydržela jsem, vzala klíč,
nedočkavě odemkla,
z úst mi vyšel výkřik,
uskočila zpět.

Slouží Satanovi - nebo je to on sám?

Krvavé oběti přece Bůh nedovolí,
ach - zapomněla jsem na čas,
klika cvakla,
nikdy jsem si nevšimla, jak temné má oči.

V ruce kůl, nemohu se hnout,
směje se,
jsem jen další oběť.
Autor zejzen, 25.10.2007
Přečteno 421x
Tipy 3
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pochvala je jako šafrán, moc děkuji.

29.11.2007 15:44:00 | zejzen

Výborný:)

28.11.2007 16:32:00 | už ne pernikova princezna

LadyLoba: co tím myslíš?

26.10.2007 18:28:00 | zejzen

Modrovous ...

25.10.2007 22:35:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí