Smrt

Smrt

Anotace: Toto mě napadlo dnes, na hodině jazyka českého.

Koho lidé zatracují? - Smrt.
Koho lidé nenávidí? - Smrt.
Koho lidé uzřou naposledy? - Smrt.
Před kým se lidé křižují? - před Smrtí.
Koho trpící zoufale volají? - Smrt.
Koho nešťastní milenci žádají? - Smrt.
Koho lidé nelitují? - Smrt.
Kdo je posledním partnerem vysílených matek? - Smrt.
Kdo je pouze osudu plnitel? - Smrt.

Kdo jsi? - Smrt.
Autor zejzen, 02.11.2007
Přečteno 616x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, veronika, Charibeja, Bloodmoon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Děkuji. Smrt mě odjakživa fascinovala.

21.11.2007 17:09:00 | zejzen

zajimava..

21.11.2007 15:05:00 | veronika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí