Následek toho

Následek toho

...lucernou posvítím do toho směru,
odtamtud bylo to, tím jistý jsem, věru.

Vidíš tu siluetu stínu?
Vidíš to, má dcero i můj synu?

Je to iluze? Je to skutečné?
Otázky tyto jsou však zbytečné.

Jsme tu sami, synu, dcero má,
utíkejme odtud, co nám síla dá.

Lucernu zhasl jsem, odhodil v dáli,
praskot však neustál a toho jsme se báli.

Běžíme naslepo, od zvuků pryč,
v tom dostal jsem myšlenku znějící "znič".

Znič, znič tu halucinaci divnou
a přiveď si lepší, přiveď si jinou.

V tom se však zmátoříš a uděláš jistý krok,
tak vidíš, i takto dopadneš po užití drog.
Autor Tomáš F., 25.12.2007
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

listopad 2001

25.12.2007 21:53:00 | Tomáš F.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí