Černé zdi

Černé zdi

Černé zdi

Kroky se plouží, šeptají
hladová huba tmavých bran zívá
nehty drápou póry dávného těla
a hlava se topí v náporech zla
zla těžšího než olovo

Bloudíme, bloudíme bez konce
lesem černých stínů
hájem bez konce a začátku
chrámem božstev chaosu
chaosu, který se stal řádem

Slyš zpěv nekonečných tónů
potácej se hrobní prstí
kameny kolem tebe tiše šumí
věčné kletby na hlavy nás všech
nás všech, kteří jsme vinni

Ukradené kameny, zlomená síla
pomníky dávného zločinu
navěky ukazují strnulé prsty vzhůru
do nebe, kde sídlí truchlivý bůh
truchlivý bůh zatracených

Krev smáčí zem jako věčné slzy
tichem plným obvinění
a u pat pevností a paláců
pláčí otrhané mrtvolky dětí
mrtvolky dětí, z jejichž kostí rostou černé zdi
Autor Lucifugus Incanus, 05.02.2008
Přečteno 542x
Tipy 17
Poslední tipující: Koskenkorva, kejtyyy, Bloodmoon, E., jedam, pavlis, Psavec, Charibeja, LisSe, Lady Carmila
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je krásná ...přestože mrazivá ...a oblečená do černého flóru ...

09.02.2008 22:05:00 | pavlis

Díky. Jsem moc rád, že to působí tak, jak jsem chtěl.

05.02.2008 16:56:00 | Lucifugus Incanus

tohle dílo je naprostá dokonalost...

05.02.2008 16:11:00 | LisSe

nerada to říkám, ale ta báseň je děsivě krásná...krutá, ale krásná..moc se mi líbí ta přirovnání..ale ty mrtvolky byly na mě moc.

05.02.2008 15:33:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí