Po západu

Po západu

Anotace: Ani se to nerýmuje, ale to je jedno...

Slunce je dole,
krajinu pohlcuje tma.
Týraná zvířata vrčí,
pěstovaná se v koutech krčí.
Teď přichází doba temna
kdy zlí se pomstí hodným.
Bestie z lesa přichází
osvobodit bratří svých.
Spolu se do války dají
a trhají nepřátele na kusy.

Kolem oken temný stín se pohybuje,
něco škrábe na dveře.
Děti k smrti jsou vystrašené,
dospělí ještě více.
Oni vědí, čemu čelí.
Slyšet teď je tříštící se sklo,
poté čtyři tlapy dopadnou.
Funění se rozléhá po pokoji.

Najednou kdesi kohout zakokrhá,
ozve se zavrčení.
Slunce natahuje své dlouhé prsty,
až se dotkne temného stínu.
Bestie zakňučí
a už se žene do lesa,
do bezpečí.
Světlo teď ovládá krajinu
jako dříve tma.
Autor Sergita, 21.02.2008
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, ilona, jedam, Cassandra, fuu, Glloxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sice se to nerýmuje, ale líbí se mi to :)

21.02.2008 19:58:00 | Glloxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí