Živá noční můra

Živá noční můra

Anotace: V noci slyším divné zvuky, v podpaží česnek a kanistr s krví - vyháním duchy.. A nebo je snad chci přivolat?

Za zády mi někdo dýchá,
slyším šeptavý řev,
na tepně lechtá dýka,
po krku stéká krev.
*****
Bojím se jejich zvrhlé moci,
slyším kroky, jdou blíž a blíž,
co se stane během téhle noci,
klepu se strachy a oni šeptají: "Spíš?"
*****
Zavírám oči, čekám až to skončí,
schoulená pod peřinou zpocená klepu se zimou.
*****
Jdou blíž a blíž, šeptají..
Se strachem potichu dýchám, potají..
*****
Bojím se jejich zvrhlé moci,
slyším kroky, jdou blíž a blíž,
co se stane během téhle noci,
klepu se strachy a oni šeptají: "Spíš?"
*****
Co mi chtěj?
Autor Trophy, 04.03.2008
Přečteno 425x
Tipy 7
Poslední tipující: ludmil, Glloxy, E., lecrecia, Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí