Zloděj mrtvolou

Zloděj mrtvolou

Do mé hrobky kráčí zloděj,
varuji ho tohle nedělej.
Protože jsi mě probudil,
proto jsem Tě zahubil.

Zloděj prokouslé hrdlo má,
nikoho ten křik nezajímá.
Na nebi vran jsou tisíce,
krve na stěnách je stále více.

Na lov se vydávám,
oběti své ovládám.
Říkám kde sraz si dáme,
upíra z nich uděláme.
Autor Necro Immortalis, 08.03.2008
Přečteno 352x
Tipy 8
Poslední tipující: Egretta, Karmínka, lecrecia, E., Charibeja, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí