upír

upír

Kolikrát si představuji tvoji tvář
kolik životů asi máš?
Tys ta tajemná tvář
z tvých očí jde mráz
jak z ledové ocele
vkrádají se mi do postele
v obličeji se míhaj stovky stínů
cítím z tebe chladnou hlínu
tvůj polibek je smrtelný
ty sám jsi nesmrtelný
jsi temný noční dravec
tvá cesta nemá žádný konec
bez duše jsi zbloudilí
po krvi býváš jak opilí
jsi upír,co bere mou sílu
v sobě již nemáš víru
prokletý a navždy sám
samotný,pojdˇjá kapku ti dám
ruce máš jak kus ledu
znáš či neznáš něhu?
toužíš po věčném spánku
jak po nespněném dárku.
Autor Lilith-m, 11.03.2008
Přečteno 371x
Tipy 5
Poslední tipující: E., Irigrein, Glloxy, Charibeja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jsou mezi námi! Já tomu věřím. :)

12.03.2008 17:57:00 | Charibeja

Je to vážně úchvatné, asi tam má být nesplněném:) a pozor na to o kom a jak píšeš, mohlo by se to splnit:), ale úchvatně.

12.03.2008 13:55:00 | Morgenstern

Trochu preklepov,ale inak fajn

12.03.2008 10:39:00 | Krizenec-katka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí