Bububu

Bububu

Ticho jak v hrobě
úplněk magický
a...sýček...

Bojím se
Sucho v krku
ÁÁÁÁ!!!!!

Uf! Ta úleva
Jen větvička byla to
Já lesem kráčím dál

Pod nohami spadané listí
před sebou nejasný cíl..
... kam vůbec jdu?

Zaražrně stojím
vždyť mám být doma
Ach! Matka mne varovala...

Otáčím se
Utíkám...
...neutíkám, nemůžu

Stojím jako přikovaná,
jsem přikovaná
hřebíky z nohou mi trčí...

Kříčím...
ale nevydám ani hlásku
Hrdlo mám proříznuté

Poulím oči...
Nevidím nic
Oči mám vydloubnuté

Proč? Co? Kdo? Kde?

Ale ne...
...přemýšlím...
...nemyslím na nic..

Nežiju,
dýka ze srdce mi trčí
kulka mozkem mi proletěla

Potichu, že ani já
jsem to nepostřehla
stalo se toho tolik...
Autor neumětel, 15.03.2008
Přečteno 492x
Tipy 9
Poslední tipující: Larey, JedoVata, Yukki, Psavec, Charibeja, Glloxy, Šerák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jaký mladý děvčátko? 0:-)

09.04.2008 20:11:00 | neumětel

Tedy já Ti povím, tohle není jak od mladičkého děvčátka.

17.03.2008 23:29:00 | Psavec

Strašně zajímavé.. četl jsem s chutí až do konce:)...

15.03.2008 21:26:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí