NOVÝ

NOVÝ

Anotace: moje postřehy ze světa vampírismu :-)

NOVÝ

Žili a zároveň nežili
a živili se životy,
běh světa v staletích prožili
a zrodili se z temnoty.

Spali a zároveň nespali,
vdechli život do mrtvých plic,
v kamenných hrobkách si ustlali
a jedli z prázdnách lžic.

Z mrtvých vstali a lidi lovili,
byli jak divoké šelmy,
v potocích krve se brodili
a prožívali to velmi.

Snili a zároveň nesnili,
znali jen staré obyčeje,
chtěli být tím, kým nebyli,
ve snech viděli mrtvých obličeje.

V utrpení se topili,
plakali slzy s krví,
někteří rádi se zabili,
ať rve tepny někdo nový!
Autor Glloxy, 21.05.2008
Přečteno 375x
Tipy 10
Poslední tipující: Lachailla, Bloodmoon, E., Charibeja
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dobrý :o)

24.05.2008 13:26:00 | Lachailla

Ano, je krásná :,)

23.05.2008 09:40:00 | E.

moc dobrá báseň, je vidět, že máš talent

23.05.2008 00:26:00 | Elissbeth

Tiež si myslím!

22.05.2008 14:12:00 | Krizenec-katka

Tahle báseň se ti moc povedla! :)

22.05.2008 07:25:00 | Charibeja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí