Droga

Droga

Anotace: Básně nepíšu, tohle byl jen úlet...

Sebral nůž a vjel do kůže
jak jen tohle dělat může...
ptal se často, vlastně stále,
jenže potom nenadále... zajel znovu...
zajel výše, hladil šíji,
hleděl na nůž, jak krk míjí
a pak uříz dva tři vlasy.
Proč jen pořád slyší hlasy.
Křičí bludy! Pořád znova!
Jak jen se před nimi schovat
když jsou všude. Tam i tady.
Umírají snad i hlady
aby mu sežraly duši.
Jeho klidný život ruší
a on páchá pak ty činy.
To není on. Vážně! Někdo jiný drží střenku
On je uvnitř něj. A venku jen ruka.
A pak tělo, v kterém cuká,
teče z něj krev, utíká život.
Je jak letoun. On je pilot
bez licence, který míří střemhlav k zemi,
cítí život všemi vjemy...
ale smrt je všude kolem...
stříká z těla horem dolem
jako z toho před ním krev.
Je to kráva. On je lev a tak si vezme, co mu patří...
žádná lítost - pěkně na tři
projede to dívkou nůž.
Je to droga, to je jasné.
Koukat jen, jak tělo hasne...
Mít tu moc. Hmmm... je tak krásné...
Autor Tony 1, 09.08.2008
Přečteno 496x
Tipy 13
Poslední tipující: Kakušín, CRASH, KockaEvropska, snupicek, ficule, strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dík :-) A bez vlastních zkušeností vážně.

09.03.2010 21:49:00 | Tony 1

dost dobře popsaná skutečnost ... *

13.02.2010 07:32:00 | CRASH

Obě jste v pořádku, vyšinutej bývá většinou autor :-) A děkuju.

29.11.2009 09:36:00 | Tony 1

Jestli se to řídí podle prvního komentáře, tak taky nejsem v pořádku, protože podání těchto veršů je naprosto úžasný!

03.11.2009 17:50:00 | KockaEvropska

Jsi psychopat! ale líbila se mi, jsem taky psychopat? :D

15.08.2008 21:02:00 | ficule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí