Hlas

Hlas

Už je tu zas
ten ze sna hlas
mám v srdci mráz
mám strach.
Často ho slýchávám
když v noci jsem sám
a oheň v krbu plá
on z kouta zavolá
"jsem Tvoje patrola".
Neklepal
přec šel dál
já dřív ho znal
teď nepřítel můj
vrtá mi do hlavy k šílenství sluj.
Pryč jsou ty časy
kdy odešla jsi
pryč je ta doba
kdy prchla i zloba
zbyl jen tvůj hlas
a já si s sním
jen těžko poradím.
Autor petříček, 04.09.2008
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja, okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí